На Тернопільщині юнак нахабно вимагав гроші

у вікно

Пробравшись у будинок сусіда, мешканець Бережан скоїв крадіжку, і після цього ще набрався сміливості та заявити про «начебто заборгованість» його.

За ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України слідчі Бережанського відділу поліції відкрили справу проти 17-річного жителя районного центру, який поцупив з чужого помешкання музичний інструмент та радіоприймач.

Як з’ясували правоохоронці, грабіжник проник у помешкання через кватирку, проте не лише один раз, а двічі. Спершу він виніс награбоване, а вже вдруге відбулась зустріч із господарем.

За словами поліцейських неповнолітній ще й насмілився вимагати в чоловіка гроші. Не стерпівши, господар просто прогнав його. А вже коли виявив пропажу – звернувся до правоохоронців, які оперативно розшукали зловмисника.

Юнак часто потрапляє в поле зору працівників поліції. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. На зловмисника складено велику кількість протоколів, серед яких наявні і за розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях і за хуліганство. Також злочинець притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та навмисне нанесення тілесних ушкоджень.

У злочині хлопець зізнався, награбоване у нього вилучили. За даною справою триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео