Віра Олександрович

Журналісти вдруге відмолюватимуть гріхи у Зарваниці (фото, відео)

Зарваниця

Друга професійна проща журналістів і працівників ЗМІ цього року відбудеться у Марійському духовному центрі «Зарваниця» у неділю, 4 червня.

Про це повідомив єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський владика Теодор Мартинюк. За нагоди він запросив до участі усіх охочих.

[embed]https://youtu.be/Pq2chQYMv8Q[/embed]

Нагадаємо, перша проща журналістів до Зарваниці, що на Теребовлянщині, відбулася 5 червня минулого року. Участь у ній взяли майже 50 місцевих журналістів із обласних і всеукраїнських видань. Вони побували на архієрейській літургії, яку відслужив владика Теодор Мартинюк. Згодом відбулися чин водосвяття і спільна молитва перед чудотворною іконою Зарваницької Богородиці. Окрім того, єпископ-помічник провів духовну бесіду із журналістами.

Проща
Проща

До речі, планувалося, що у 2017-му проща журналістів уже стане Всеукраїнською. Тож приєднатися до спільної молитви напередодні Дня журналіста запрошують усіх майстрів пера, камери і клавіатури.

Переглянути весь графік проведення прощ у Зарваниці у 2017 році можна ТУТ.

Проща3
Проща3

Фото і відео автора

Довідка. Марійський духовний центр у Зарваниці входить до двадцятки Марійських центрів світу. Щороку на Всеукраїнські прощі сюди приходить близько 100 тис. паломників.

Вибір читачів за тиждень

Відео