Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (12)

Концерт гурту «Kolos & Brothers», футбол та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

1 квітня на вас чекає:

Другий у Тернополі камеді-стенд-ап! Вмієш підняти настрій, вивести з депресії, подовжити життя? Ти - душа компанії та не лізеш за словом у кишеню? Бери участь у Stand Up у Бункермузі та вигравай славу, посмішки, аплодисменти і грошову винагороду! Реєстрація для коміків.

 Кожен з гумористів матиме до 10 хв. для виступу - мініатюри, памфлету, фельєтону, пантоміми, анекдотів тощо - ми не обмежуємо вас у жанрі. Зате за результатами реєстрації оберемо обмежену кількість учасників шоу! Вхід на подію - вільний! Резерв столиків: 098 295 14 66.

У суботу, 1 квітня, OPERA CLUB запрошує відсвяткувати ДЕНЬ СМІХУ. Початок о 22:00.

2 квітня на вас чекає:

У Тернополі проведуть захід присвячений дню інформування про аутизм. 2 квітня об 11:00 на Театральному майдані запрошуються усі бажаючі, аби підтримати дітей дощу. Організатори заохочують одягнути одяг чи аксесуар блакитного кольору. Програма заходів: 02.04, о 11.00, відбудеться  Соціальна акція та Флешмоб в знак підтримки дітей з аутизмом 02.04, о 12.00,  розважальна програма для сімей які виховують дитину з аутизмом О 21.00 підсвітка Драматичного театру блакитним кольором в знак підтримки людей з аутизмом. Додаткова інформація: 098 622 84 35.

На центральному стадіоні міста відбудеться поєдинок 23-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги між командами ФК «Тернопіль та ФК »Авангард"(Краматорськ). Початок змагань о 15:00.

О 15.00 в Архикатедральному соборі відбудеться Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить митрополит Василій Семенюк. Після цього в 16.00 від Архикатедрального собору розпочнеться Хресна хода.

Перший і, можливо, останній тур гурту «Kolos & Brothers» - проекту лідера та вокаліста «Фіолету» Колоса. Презентація дебютного альбому «Кamasutra» та знані, улюблені пісні! Качаємо тіла та душі. Концерт відбудеться 2 квітня в арт-барі «Коза». Початок о 19:00.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео