Високопосадовець з Тернополя таки звільнився

unnamed (5)

Голова Фонду держмайна України Ігор Білоус подав у відставку.

Чиновник написав заяву про відставку. Про це повідомив член комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, голова депутатської групи «Відродження» Віталій Хомутинник, - пише «Дзеркало тижня».

- Зрозуміло, що вже є заява про звільнення чинного голови Фонду держмайна, - сказав Хомутинник в ході засідання погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп Верховної Ради.

Крім того, Ігор Білоус уже оприлюднив офіційний коментар у своєму життєписі у соцмережі Facebook.

- Шановні друзі та колеги! Сьогодні я подав у відставку з посади голови Фонду держмайна України, - пише чиновник. - Я віддав три роки життя, працюючи на державній службі, майже два з них – у Фонді. Це були нелегкі роки, але я вдячний за можливість служити своїй країні у найскладніші часи. Дякую всім, хто працював поруч.

Також підвів підсумки за роки роботи на обійманій ним посаді:

- Багато ідей, а головне – міжнародні стандарти приватизації – моїй команді вдалось втілити. Деякі речі ми запустили вперше за 25 років. Пишаюсь, що наша команда змогла зробити процес приватизації в Україні більш прозорим і простим. Розроблений нами законопроект дозволить остаточно перевести процес приватизації з політичної в економічну площину. Ми почали цю реформу, продовжать її інші.

Про перерву і подальші плани Ігор Білоус також сповістив:

- А для мене прийшов час рухатись далі. Спочатку планую невелику перерву, проведу час з родиною. І невдовзі повернусь до того, чим займався до приходу на держслужбу.

Нагадаємо, раніше «Терен» писав про те, що керівник Фонду державного майна України збирається оголосити про свою відставку.

Фото з особистого архіву Ігора Білоуса

Вибір читачів за тиждень

Відео