Тернопіль має на кого рівнятися

unnamed (15)

Конкурс на дегазацію сміттєзвалища проведуть у сусідньому від Тернополя місті – Хмельницькому. Таке рішення нещодавно було ухвалено місцевими депутатами міськради.

Коли термін експлуатації сміттєзвалища фактично добіг кінця, на місцевому рівні було погоджено оголосити конкурс щодо його дегазації, адже експерти запевнили, що термін використання цього сміттєзвалища буде можливим ще близько шести років.

Зараз відділу енергоменеджменту та працівникам «Спецкомунтрансу» доручили визначити усі необхідні конкурсні документи, які передадуть виконавчому комітету для затвердження, - про це повідомив Хмельницький з посиланням на прес-службу міської ради.

За словами міського голови Хмельницького, зараз проходять пошуки іноземного підприємства, яке втілить проект з будівництва сміттєпереробного заводу. А незабаром розпочнеться дегазація полігону твердих побутових відходів. До речі, завдяки дегазації вдасться попередити виникнення пожеж на сміттєзвалищі.

Чи не спадала на думку така ідея тернопільським чиновникам, коли вони обговорювали проблеми Малашівецького сміттєзвалища?

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео