Студенти Галицького коледжу здобули навички фінансової майстерності

f55ea1db6fc689c4d5f0d7d29c82f709

Відразу для трьох груп БізнесШколи ПриватБанку пройшли останні заняття. Студенти Галицького коледжу віком 16-17 років, власники Карток ЮНІОРА, що виявили бажання, протягом останніх двох місяців плідно працювали, навчались фінансової грамотності та знайомились з продуктами та комплексами банку, повідомляє Номер один.

IMG_0207.JPG

“Хочеться сказати слова вдячності викладачам Галицького коледжу Шендирук Наталії та Вавричук Оксані, адже саме вони спонукали студентів пройти курс навчання в ЮніорБанку, – розповідає куратор БізнесШколи ПриватБанку Неля Товпишко. – Студенти коледжу старші за більшість наших слухачів і це дає змогу їм показувати інший рівень фінансової грамотності та розуміння роботи банку”.

За період навчання у слухачів було безліч цікавих завдань, фінансових задач та відкриттів! Студенти представляли свої фінансові проекти та вільно висловлювали свої ідеї щодо покращення економічних показників. Усі студенти опанували навички користування дистанційним банкінгом Приват24, встановили собі мобільні додатки і тепер не уявляють себе без банківської картки.

Окремо відзначили кращих студентів-фінансистів, що за період навчання набрали найбільшу кількість балів: Дишкант Анастасія, Родонюк Вікторія, Оліх Наталія та Слободян Іванна.

ПриватБанк надалі продовжує роботу з навчання дітей фінансової грамотності. Незабаром стартує новий набір дітей у БізнесШколи. За детальною інформацією звертайтесь до будь-якого відділення ПриватБанку.

Вибір читачів за тиждень

Відео