Тернополяни змагаються за зарплату понад 8 тисяч гривень

nova_policia_2215c

Як уже повідомляв ТЕРЕН, у Тернополі триває набір у патрульну поліцію. Ті, хто подав заявку раніше, вже пройшов перших два етапи.

11 червня у Тернополі стартував набір у патрульну поліцію. За цей час заявки на конкурс подало понад пів тисячі тернополян. Дехто із тих, хто виявив бажання працювати у поліції ще на початку конкурсу, уже пройшов тести на логіку і знання законодавства, медкомісію, і зараз проходять уже третій етап: фізпідготовку.

- Із загальної фізичної підготовки, передбачений Наказом МВС «Про затвердження Положення про організацію службової підготовки працівників Національної поліції України». Здача заліку включає в себе виконання трьох вправ: чоловіки виконують комплексну силову вправу та біг на дистанції 100м та 1000м, жінки також здають біг та згинання-розгинання рук в упорі лежачи (віджимання). При виконанні нормативів, майбутні поліцейські показали непогані результати, - повідомляють у прес-службі Управління патрульної поліції.

Нагадаємо, для того, щоб зареєструватися на конкурс до патрульної поліції, необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код, права або підтвердження навчання в автошколі та диплом про вищу освіту при наявності. Загалом, аби потрапити на роботу у патрульну поліцію тернополянам потрібно пройти 6 етапів. Анкету можна заповнити ТУТ.

До слова, зарплата патрульного поліцейського стартує від 8 тис. грн.

Фото із відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео