Оксана Бучко

Тернополянам розповіли, як досягнути найкращої версії себе (фото)

DSCN0263

«ЗміниТи» життя Тернополя порадив молоді регіональний координатор у «Реанімаційному Пакеті Реформ» Іван Омелян під час другого дня лекцій освітнього проекту The Саммер. Він запропонував матрицю «3S» для досягнення точки неповернення на шляху вперед.

- Мотиваційними «3S» є слава, гроші ($) та спілкування, - розповідав Іван Омелян. – Після задоволення цих потреб, розумієш їхню неповноту. Тоді починаєш виходити на вищий рівень. Це коли слава втрачає цінність у порівнянні з професійністю. Важливим стає спілкування із досвідченішими людьми. А отриманий досвід під час викликів такого самовдосконалення передаєш новій команді.

DSCN0259
DSCN0259

Для старту діяльності потрібна додаткова мотивація, яка криється в розвагах, додав лектор. Саме під час цікавого відпочинку має з’явитись бажання вчитись і впливати.

- Після мого проекту «Школа громадської активності», Тернопіль отримав засновників ГО «Файне місто», організаторів фестивалю «Файне місто» та багато інших хороших спеціалістів, які займають керівні посади у відомих компаніях, - продовжив він. - А все починалось із організації вечірок. Під час таких розваг учасники почали задумуватись, скільки це коштує, як зекономити, де взяти гроші. Виникла потреба навчання. А після отримання бази знань – бажання впливати на життя міста.

DSCN0262
DSCN0262

Молодих тернополян, які прагнуть вдосконалити себе, Іван Омелян закликав продовжувати робити свою справу, але почати робити її краще. А на Тернопіль дивитись, як на місто, де можна взятися за найрізноманітніші види діяльності і почати все з нуля.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео