Подробиці жахливого вбивства на Тернопільщині

вбивство

17 серпня чоловік запросив до Калинівки Лілю М. із Львівської області. Познайомилися вони через сайт знайомств...

Тернопільські правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 38-річної жінки в селі Калинівка Зборівського району. Ним виявився 26-річний Андрій Т., який мешкав і працював вантажником у Львові, родом чоловік із села Деревляни Кам’янка-Бузького району Львівської області. У Калинівці мешкає його дружина, яка виховує дитину від попереднього шлюбу. Разом із Андрієм вони очікують народження дитини. Дружина перебуває на сьомому місяці вагітності, пише nova.

У скоєному злочині Андрій зізнався. Як встановили слідчі, 17 серпня чоловік запросив до Калинівки 38-річну Лілю М. із Львівської області. Познайомилися вони через сайт знайомств. Близько 23.30 год. Ліля приїхала на таксі із Золочева до Калинівки. Андрій зустрів її, оплатив вартість перевезення — 160 гривень, оскільки бракнуло грошей, віддав під заставу свій телефон. Романтична зустріч відбувалася на березі ставу в Калинівці. Ліля та Андрій спілкувалися, випивали вино, а вже за годину між ними розгорілася сварка. Як зізнався підозрюваний, він вдарив жінку в голову, зловив руками за шию і почав душити, потім обмотав обличчя скотчем, щоб не кричала. Згодом затягнув її у ставок і занурив у воду, прикріпивши камінь на одяг. Експерт, котрий оглядав труп жінки, встановив, що причиною смерті могла бути механічна асфіксія.

арабський
арабський

20 серпня тіло жінки виявили у ставку два мешканці Калинівки, котрі ловили рибу. За гарячими слідами правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві Андрія Т. 22 серпня йому повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення передбаченого ч.1 ст. 115 ККУ — умисне вбивство. Того ж дня, близько 21-ої години, у Тернопільському міськрайонному суді щодо Андрія обрано міру запобіжного заходу. Врахувавши зухвалість вбивства, попередню судимість підозрюваного, можливість впливати на свідків або переховуватись, суд вирішив, що на час досудового слідства підозрюваний перебуватиме під вартою без права внесення грошової застави.

Вибір читачів за тиждень

Відео