Віра Олександрович

Тернопіль: за що Крупа і Крисак дякували бізнесменам? (фото, відео)

Основне

Кілька десятків підприємців Тернопільщини отримали вітання від обласної влади із професійним святом лише сьогодні, 6 вересня.

Урочистості відбулися у готельно-ресторанному комплексі «Avalon Palace», що на просп. Степана Бандери, 2. Місцевим підприємцям принагідно дякували за сплачені податки, вироблену олію, продані скраплений газ і сільськогосподарську техніку тощо.

Нагадаємо, у 2017 році День підприємця України припав на неділю, 3 вересня. Проте обласна влада із вітаннями не поспішала. Більше того, на сьогоднішньому святі не було ані голови обласної адміністрації (ОДА) Степана Барни, ані голови обласної ради Віктора Овчарука. Як пояснили присутнім, очільники поїхали до Польщі на Економічний форум.

Крисак
Крисак

Відтак від керівництва ОДА бізнесменів із усієї області привітав перший заступник голови – Іван Крисак. Він похвалився і кількістю приватних підприємств на Тернопіллі, і обсягами податків, ними сплаченими. Нагадав чиновник і про успіхи митного експерименту, завдяки якому в області активно ремонтують дороги («Терен» про це писав ТУТ і ТУТ прим.).

[embed]https://youtu.be/O54gfUx78Es[/embed]

Натомість вітання від обласної ради передавав гуманітарний заступник голови Любомир Крупа. При цьому чоловік щиро зізнався, що йому – гуманітарію – доволі важко розбиратися у цифрах і технічних характеристиках промислового виробництва.

[embed]https://youtu.be/-4c-JjIG0cI[/embed]

Звісно ж, до трибуни сьогодні пішов і заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області Сергій Господарик.

[embed]https://youtu.be/YL6tVe7cT9k[/embed]

Після цього, власне, і відбулася процедура нагородження запрошених підприємців Тернопілля. Більшість із них, до слова, представляли промисловість.

[embed]https://youtu.be/38jQzhrG9d0[/embed]

Грамота
Грамота

Вітання1
Вітання1

Особисто приїхати на святкування змогли не всі керівники, тому часто по грамоту виходили представники тих чи інших підприємств.

[embed]https://youtu.be/Qs7mgTa1GjY[/embed]

Підприємці
Підприємці

Подяки
Подяки

Вітання2
Вітання2

До речі, сьогодні також відбулася репрезентація оцінки ділового клімату Тернопільської області. Окрім того, підписали Меморандум про співпрацю із громадською організацією із багаторічним досвідом у сфері роботи із бізнесом «Клуб ділових людей». Про це на «Терені» читайте згодом.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео