Віра Олександрович

Тернопільські водії можуть скористатися послугами «електронного адвоката»

20030811_1520166891338819_1145715996_n

Унікальний помічник автолюбителя - «Правовий Навігатор водія» - перший, з часів створення поліції, всеосяжний збірник практичних і правових рекомендацій у сфері дорожнього руху створили в Україні.

Скористатися такою новацією можуть і Тернопільські водії. Автор видання - експерт у питаннях законодавчого забезпечення безпеки дорожнього руху Володимир Караваєв (сторінка у «Фейсбуці» - ТУТ).

«Навігатор» надійно захищає водіїв від необґрунтованих звинувачень з боку поліцейських і чітко показує шляхи отримання матеріальної і моральної компенсації, якщо у результаті таких дій у водія виникають неприємності, - стверджує автор.

Формат електронної книги надає «Навігатору» гнучкість, зв'язок із законодавчою базою в реальному часі і можливість регулярного оновлення. Наявність такого сервісу виключає потребу у самостійному пошуку численних законодавчих актів із тематики правил дорожнього руху (ПДР). До того ж, окремі розділи «Навігатора» можуть виконувати роль мобільного адвоката водіїв (дивіться ТУТприм.).

Перша частина «Навігатора» містить діючі ПДР із коментарями, що пояснюють їхню суть через призму шести десятків нормативно-правових актів, побічно або безпосередньо впливаючих на кожного водія, - додає Володимир Караваєв. - Друга - дає детальний огляд норм матеріального і процесуального права, що лежать в основі спілкування поліцейського із водієм.

Караваєв
Караваєв

До речі, Володимир Караваєв – частий гість на центральному телебаченні. У нього беруть коментарі як у досвідченого експерта. Про свій досвід користування «Навігатором» ви можете особисто інформувати його автора через «Фейсбук».

Фото із відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео