Оксана Бучко

Тернополян попереджають про небезпечних тварин

21462814_1463519597058587_298514962602440176_n

Інфікованих тварин продовжують продавати на ринку на Шептицького, скаржиться тернополянка Ольга Шумська у Facebook. Вона закликає не купувати у цих продавців в першу чергу собак.

- Тварини інфіковані ентеритом, після купівлі невдовзі гинуть, - пише Ольга Шумська. - Продавці не дотримуються санітарних норм щодо їх утримання, знущаються з молодняка як завжди заради заробітку! Міській владі діла немає. Пишу це, бо вже вдруге стикаюся з цією проблемою. Два роки тому не знали і купили цуценят самі, після чого двір вимушено був на карантині...Тепер почула історію від власниці, що продала нам песика. Його брат потрапив на подвір’я з інфікованим псом, купленим біля Збруча, той заразив його, власник відмовився від хворого і жінка змушена була його забирати, внаслідок чого заразились інші песики з виводку....І пішло-поїхало... Купуйте щеплених тварин з дворів власників, не наражайте тварин на небезпеку!

Проблему піднімають у Тернополі не вперше. Як коментував раніше ІНТБ начальник міської державної лікарні ветеринарної медицини Андрій Полоса, тварин на цьому ринку стихійної торгівлі продають без дозволів. І хоча органи місцевого самоврядування забороняють продавцям займатись такою діяльністю, через деякий час любителі торгувати тваринами повертаються на свої місця.

Фото з допису

 

Вибір читачів за тиждень

Відео