Аграрна партія братиме участь у перших місцевих виборах 29 жовтня

938D1919

22 вересня у Києві відбувся З’їзд Аграрної партії, на якій ухвалили, що перші місцеві вибори, які відбудуться 29 жовтня у 201 об’єднаній територіальній громаді, серед яких є і Тернопільщина, партія виставить і своїх кандидатів.

Під час обговорення на зустрічі партійці, аби запобігти руйнуванню процесу вирішили, що потрібно для цього змінити владу на всіх щаблях, від місцевого рівня, до загальнонаціонального. Тож ставлять завдання - привести до влади на місцях лідерів, які працюватимуть заради добробуту своїх громад і будуть відповідальними перед ними, пишуть на сайті «Аграрної партії».

«Аграрна партія провела свій позачерговий 12 з’їзд, під час якого делегати з усієї України вирішили одне з головних питань сьогодення – брати участь в місцевих виборах до новоутворених об’єднаних територіальних громад. На Тернопільщині це вибори з центрами в Зборові, Ланівцях, Саранчуках (Бережанський район) та Хоросткові (Гусятинщина). Сьогодні аграрії, як ніхто показали власну спроможність керувати процесами в сьогоднішніх політичних, економічних та соціальних умовах. Створення високооплачуваних робочих місць на селі, соціальна підтримка громад, експортно орієнтована продукція, що дозволяє казні поповнюватися валютою, – все це доводить, що аграрії здатні керувати громадами і довели це власним прикладом. Ми ідемо на вибори з гаслами: «Землю - громадам! Кошти – громадам! Владу – громадам!», - написав у facebook голова Тернопільської обласної організації Аграрної партії, учасника з'їзду, Іван Адамович Чайківський.

Чайківський
Чайківський

Аграрії ідуть на вибори з гаслами: «Землю - громадам! Кошти – громадам! Владу – громадам!».

Нагадаємо, на останніх місцевих виборах до ОТГ у грудні 2016 та квітні 2017 року Аграрна партія увійшла в трійку переможців, набравши в багатьох громадах понад 40% голосів.

Вибір читачів за тиждень

Відео