Оксана Бучко

У Тернополі продовжують продавати алкоголь вночі (відео)

MVI_2960.00_00_13_07.Still001

Чергову спецоперацію із виявлення магазинів нічної торгівлі, у яких продають алкоголь після 22:00, провели 4 жовтня тернопільські патрульні спільно із працівниками муніципальної поліції. На цей раз факт продажу алкогольних напоїв зафіксували в одному із нічних магазинів Тернополя на вул. Протасевича. Продавець відмовлявся спілкуватись з поліцією та надавати ліцензію на продаж алкоголю.

За фактом недотримання рішення Тернопільської міськради «Про заборону торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом» патрульні склали протокол за частиною 2 статті 156 «Порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами». Стаття передбачає відповідальність у вигляді штрафу.

Рішення про заборону продажу алкоголю пісkя 22 год. діє не у всіх містах. У Тернополі під таку заборону продажу алгоколю не підпадає ряд закладів, серед яких – магазини-кафетерії.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=_A-alDMSLw0[/embed]

Загалом, із початку року в Тернополі за ч.2 ст.156 «Порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами» склали 8 протоколів. Наразі усі вони перебувають на розгляді у суді.

Відео: Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео