Оксана Бучко

На Тернопільщині закрили плантацію із понад тисячею кущів марихуани

Screen-Shot-10-19-17-at-11.06-PM

Мішану плантацію з хризантем та марихуани завбільшки з футбольне поле закрили у Збаразькому районі. Власник маскував свою «діяльність» під підземну теплицю і реалізовував великі партії наркотиків за кордон. На даний час триває слідство, повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, полковник поліції Олександр Богомол під час прес-конференції 25 жовтня.

- У справі допитали працівника поліції, який мав контакт із особою, що контактувала зі злочинцем, - зазначив Олександр Богомол. – У ході розслідування ми не бачимо, щоб він був причетний до злочину.

Інформацію про цей наркобізнес на Тернопільщині отримували у поліції ще у 2014 році. Тоді факт не підтвердили, додав очільник поліції.

- Останнє повідомлення про збут наркотиків з Тернопільщини нещодавно отримали з-за кордону, - повідомив Олександр Богомол. – Перевірка на місці тривала декілька місяців. Плантація мала відповідне освітлення, підведення води для поливу. Ця ділянка на даний час перекрита. Виведення посівів займе триваліший час.

Нагадаємо, попередньо факт затримання біля Збаража осіб, котрі займалися виготовленням та збутом наркотичних засобів, підтвердили в СБУ. За інформацією місцевих жителів, накролабораторія процвітала 10 років.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео