Оксана Бучко

Тернополю для щастя не вистачає... пам’ятника вчителю

59391b411d940

Придбати обладнання в перинатальний центр та звести пам’ятник вчителю – ось головні бажання тернополян. Це показують попередні результати голосування за проекти Громадського бюджету Тернополя на 2018 рік, до завершення якого залишається трохи більше доби. Віддати свій голос за бажаний проект оперативно складає певні труднощі для тернополян.

- Ми намагаємося донести жителям будинку важливість проекту про облаштування мультиспортивного майданчику для дітей та молоді «Чемпіон», - розповідає тернополянка Мар’яна. – Адже поблизу нашого будинку дійсно нема, де хлопцям пограти футбол. Багато старших людей хотіли проголосувати за проект. Але у них або не було «Приват-24», або не було можливості піти в ЦНАП. Система голосування є дещо ускладненою.

Також звертають увагу на агітацію за проекти, яку інколи проводили занадто активно.

- Чула, що усім школам і садкам зі скриньки управління освіти приходило прохання підтримати проект про пам’ятник вчителеві, - продовжує Мар’яна. - Судячи з кількості голосів, яку віддали за проект, тернополяни дійсно стануть щасливішими з такою спорудою.

На даний час проект «Допоможи малюку народитись здоровим» набрав 852 голосів. Проект «Пам’ятник вчителеві» - 653 голосів. До 200 голосів добирають проекти «Осередок Олімпійської боротьби UWW» та «Мультиспортивний майданчик для дітей та молоді Чемпіон». Підбиття підсумків голосування за проекти проведуть 9 листопада на засіданні Номінаційного комітету.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео