Віра Олександрович

«Свобода» підсилила свої ряди в обласній раді (відео)

25086619_1799923773382616_621162955_o

Свободівець Василь Чашка став новим депутатом Тернопільської обласної ради. Він - учасник АТО. Закінчує навчання у виші.

Це сталося рівно через 2 роки, відколи найвищий представницький орган краю почав працювати. Молодий політик – син Марії Чашки, яка нині керує обласною організацією ВО «Свобода» на Донеччині. У Тернополі її пам'ятають як депутата обласної ради і начальника міського управління соціального захисту. Василь Чашка замінив Наталю Турецьку, яка стала депутатом міської ради Тернополя.

До речі, порядок денний ухвалили лише о 12:08. Спричинили затримку перемовини із фракцією «Свободи». Перерва тривала не 10 хвилин, а близько півгодини. Свободівці вперто добивалися включення у порядок денний питання про призначення свого депутата Богдана Бутковського керівником відділу молоді, тобто без додатку «в. о». І вони таки свого добилися. Більшість пішла на поступки, бо свободівці погрожували зірвати голосування.

Нового депутата представила голова обласної ТВК Галина Щегельська. «За» проголосували 48 депутатів. У виступі Василь Чашка запевнив, що буде виконувати програму партії «Свобода».

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=L1ByCg3oHO0[/embed] Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео