Щирі та чуйні люди живуть на Тернопільщині

25289462_1575791562503025_8924257100144646700_n

Підготовка Благодійним Фондом «Карітас-Бережани» до проведення акції «Свята без тата» вкотре засвідчила велику жертовність та благодійність місцевих мешканців.

Лише за кілька останніх днів речові та грошові пожертви до нас безпосередньо принесли, або перечислили на розрахунковий рахунок, як окремі доброчинці, так і цілі трудові колективи.

Зокрема, 30 подарункових наборів із солодощами доставила, у великому наплічнику, молода пані, яка захотіла залишитися невідомою. До речі, не вона одна, таких доброчинців ще п'ятеро і внесок кожного з них не менше 100 гривень, пишуть у facebook.

Грошову пожертву і речі також передала, аж з Тернополя, пані Надія. Свій посильний вклад у акцію «Свята без тата» грошовими внесками підтримали молоді люди Наталя і Назар, пані Галина, Іван Жулінський і Петро Кузів. Хочемо наголосити, що кошти, які приносять доброчинці, ми не рахуємо, за винятком тих випадків, коли люди з рук у руки передають купюру певного номіналу, або, як у випадку з лісомисливським господарством, коли кошти поступили на рахунок.

З вдячністю кажемо Вам усім: - Хай благодійність завжди зігріває Ваші серця почуттям виконаного обов'язку. Та щоб Вас Бог в опіці мав і всі біди відвертав.

Вибір читачів за тиждень

Відео