Водолази підняли тіло чоловіка та авто, яке пішло під воду минулої ночі (фото)

гусятин2

Близько 16.00 водолази-рятувальники завершили роботу із підняття на берег затонулого автомобіля, у якому залишився 47-річний мешканець Гусятинського району, що не зміг вибратися на поверхню. Його 31-річному товаришу пощастило, він зміг звільнитися із затопленої машини і дістатися берега, повідомляє ДСНСУ в Тернопільській області. Автомобіль через п’яні розваги за кілька хвилин пішов на дно ставу на глибину 6-7 метрів та призвів до трагедії.

«Оскільки в темну пору доби заборонено проводити пошуково-водолазні роботи, тому прийнято рішення, на ранок 22 січня до проведення робіт з підйому транспортного засобу та тіла потерпілого залучити працівників Гусятинської рятувально-водолазної станціїводолазів відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону та особовий склад Гусятинського районного відділу Управління ДСНС України» – зазначають у ДСНС.

До операції залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Координував проведення робіт перший заступник начальника Управління підполковник служби цивільного захисту Ігор Павук.

гусятин1
гусятин1

гусятин
гусятин

Фото ДСНСУ в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео