Віра Олександрович

У роті «Тернопіль» - 15 вакансій. Шукають охочих (відео)

Богомол_кадри

Відразу 15 вакансій утворилося у роті поліції «Тернопіль». Адже частина правоохоронців, які там служили, перейшли до інших підрозділів.

Про це сьогодні, 23 січня, повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, полковник поліції Олександр Богомол (йшлося там і про таке – читайте ТУТ і ТУТ).

- Користуючись можливістю, прошу трохи реклами, - каже він. – Ми оголосили конкурс на 15 вакантних посад роти поліції «Тернопіль». Це не через те, що люди звільняються чи патріотів менше стає. Такі оголошення будемо розповсюджувати, аби про можливість прийти до нас на службу дізналося якомога більше людей.

[embed]https://youtu.be/VtsX_0yuXXI[/embed]

Нагадаємо, рота поліції «Тернопіль» — це добровольчий підрозділ, створений у травні 2014 року у структурі ГУ МВС України в Тернопільській області, як батальйон патрульної служби міліції особливого призначення для охорони громадського порядку, боротьби із незаконними збройними формуваннями і диверсантами. Після створення Національної поліції, із травня 2016 року підрозділ реформували у роту. Командир — Володимир Катрук. Від самого початку його бійці вирушали в зону АТО для участі у бойових діях проти терористів і російських загарбників. Окрім того, згодом займалися охороною громадського порядку у прифронтовій зоні.

До речі, принагідно Олександр Богомол наголосив на тому, що кадрового голоду незабаром не буде і в патрульній поліції. Так, 20 нових правоохоронців склали присягу у Тернополі вчора, 23 січня. Після урочистостей вони відразу заступили на вечірнє 12-годинне чергування. Нещодавно лави патрульної поліції, окрім того, поповнили 40 нових правоохоронців, а незабаром навчання закінчать ще 10 патрульних.

Про те, чому постійно змінюється кадровий склад патрульної поліції Тернопільщини, розповів її новий начальник Богдан Шевчук.

[embed]https://youtu.be/8DqRYyf0XB4[/embed]

До речі, охочим стати патрульними треба витримати конкурс, що складається із 6-ти етапів. Перший – подача заявки на сайті патрульної поліції patrol.police.gov.ua, заповнення анкети і отримання переліку документів, обрання дати їх подачі. Безпосередньо в управлінні створили робочу групу, що приймає документи. На другому етапі кандидатів чекає тестування (мінімальний прохідний бал – 25). Третій етап – медичне обстеження і четвертий – перевірка фізичної підготовки. На п’ятому – треба витримати психологічне тестування і вже тоді настане заключний етап – співбесіда.

Фото і відео автора

Довідка. Он-лайн анкета доступна у розділі «Заповнити анкету» за посиланням: patrol.police.gov.ua/jobs/. 

Вибір читачів за тиждень

Відео