Відома тернополянка розповіла, як заробила на своє перше авто

Безымянный

Відома тернопільська блогерка Тетяна Пренкович вирішила поділитися зі своїми читачами, яких у неї понад 180 тисяч, як заробити на авто в 20 років.

Як розповідає Тетяна, свій перший автомобіль за власні кошти вона придбала у майже 21 рік, а працювати почала із 14. У той час вона багато економила, і каже, що ця звичка залишилася зараз, попри фінансову забезпеченість.

- Ще навчаючись у Польщі, я умудрялася харчуватися лише рисом і макаронами з овочами, і раз в тиждень тішила себе обновкою. Велику роль зіграла відмова від алкоголю. Просто уявіть скільки грошей я зекономила за тверезі 5,5 років свого життя. Потім настала ера продажів стоку і секонду через соціальну мережу вКонтакті, - каже Тетяна.

Тернополянка пише, що коли вона собі купувала нову річ, то стару продавала. Це допомагало і частину коштів повернути і місце у шафі звільнити. І цим правилом дівчина користується тепер.

- Та й зараз, коли я можу себе вважати більш менш забезпеченою дівчинкою, я вкрай рідко купую собі щось дороге, особливо з одягу.  Це все минуле на стоках, коли я розуміла, що круту брендову річ можна знайти за копійки, Тому я чекаю сейлів, а там вже відриваюся на повну, - продовжує Тетяна Пренкович.

Фото із соцмереж

Вибір читачів за тиждень

Відео