Викладачі одного із тернопільських університетів взяли участь у «citrus life» (відео)

Безымянный

Теренами соцмережі Facebook шириться благодійний флешмоб «citrus life». Він має на меті зібрати кошти, аби придбати ультразвуковий скальпель для Тернопільського онкодиспансеру.

Відповідно до правил флешмобу, потрібно з’їсти шматок лимона, перерахувати 100 грн на благодійність та передати естафету трьом наступним учасникам. Зробити це все потрібно на камеру та згодом опублікувати у соцмережах.

До такої акції долучилися студенти та викладачі факультету філології та журналістики Тернопільського національного університету імені Володимира Гнатюка.

- Нашому факультету передав естафету історичний факультет, тож ми також беремо участь у флешмобі та, звісно, передамо його далі, - розповідає профорг факультету філології та журналістики ТНПУ Наталія Серкіз.

[embed]https://youtu.be/t4n5hi7yXJc[/embed]

Участь у флешмобі взяли декан факультету філології та журналістики Тетяна Вільчинська, заступник декана Галина Синоруб, заступник декана з виховної роботи Ніна Свистун, профорг Наталя Серкіз, заступник профорга Наталя Солтис, студентський декан Уляна Білас, заступник студентського декана Катерина Макогін.

Відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео