Оксана Бучко

На Тернопільщині поменшало аварій із потерпілими

11

Правила  дорожнього руху для пішоходів вивчали школярі тернопільської школи № 18 разом із патрульними. Діти переглядали відео, відгадували загадки та розповідали вірші про дорожні пригоди і атрибути.

22
22

- Значна кількість ДТП стається із вини пішоходів, - заначив начальник управління патрульної поліції в Тернопільській області Богдан Шевчук. – Важливо, щоб діти знали про небезпеку переходу дороги у невстановлених місцях та обережність у вечірній час. Люди загалом роблять певні висновки. Також діти можуть нагадати правила дорожнього руху під час розповіді про акцію батькам. До речі, останнім часом на Тернопільщині поменшало аварій із потерпілими на 20%.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Q6oW0dU5Frk[/embed]

Дітям також подарували розмальовки із зображенням різних ситуацій на дорозі, тож вони можуть продовжити ознайомлення із правилами вдома. Також патрульні роздали світловідбивні брелки, які роблять помітним пішохода у темряві.

33
33

44
44

- Я завжди дотримуюсь правил дорожнього руху, - розповіла учениця 2-го класу Анастасія. – Почеплю собі брелок на рюкзак, щоб ходити стало безпечніше.

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео