Оксана Бучко

Тернополяни чекають на реакцію Президента щодо традиційної сім’ї

137022402-rodillo-harina-mostrador-familia-de-varias-generaciones

Петиція про збереження традиційних сімейних цінностей в останні дні таки зібрала необхідну кількість голосів. Тож тернополяни чекають на відповідь від Президента.

Нагадаємо, петицію написали через можливість пропаганди гомосексуалізму в школах. Затверджений Кабміном «План дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року» передбачає зміни в системі освіти. Дітей навчатимуть, що одностатевий спосіб життя – це норма (стаття 102, пункт 3).

Автор Віктор Танцюра у тексті звернення пише про підтримку, захист та популяризацію традиційних сімейних цінностей; розроблення та видачу указу про загальнодержавну стратегію захисту та популяризацію традиційних сімейних цінностей та інституту сім’ї; розроблення та внесення до парламенту законопроекту про заборону пропаганди і популяризації різних видів девіантної статевої поведінки й антисімейних ідей. Зібрати необхідну кількість голосів вдалось 6 травня.

У Тернополі на підтримку традиційної сім’ї також влаштовують у День матері урочисту ходу «За сім’ю і майбутнє». Розпочнеться збір учасників о 13:30 у Старому парку та завершиться на Театральному майдані, де на дітей та дорослих чекатимуть конкурси та ігри.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео