Тернополянка розповіла, як уникнути зморшок

мімічні зморшки

Емоції дуже сильно впливають на наше життя. Вони не тільки передають наш психологічний стан та показують, що ми відчуваємо у цей момент. Вони можуть і негативно впливати на наше обличчя, утворюючи мімічні зморшки.

Тож тернополянка, інструктор із гімнастики обличчя Алла Сидорук розповідає, як попередити появу мімічних зморшок та показувати лише правильні емоції.

Топ-5 порад: 1. Вивчити свої шкідливі гримаси. Протягом дня поспостерігати за своїм обличчям і усвідомити, які його частини ви морщите найбільше. У декого це можна одразу побачити по сформованих заломах. 2.  Запитати у близьких людей, що на їх думку ви найчастіше задіюєте? 3.  Багато разів на день думати про своє обличчя, дивитися в дзеркало (камеру телефону, вітрину магазину або будь-яке відзеркалення) і якщо якась зона напружена – розслабляти, можна прогладити руками, щоб підсилити відчуття. 4. Якщо у вас поганий настрій, спробуйте через силу посміхнутися, тоді Ваш мозок отримає сигнал, що все добре і злитися немає причини, а обличчя розслабиться. Гнів можна подолати, якщо свідомо діяти так, наче відчуваєш позитивні емоції. 5. І, звичайно, гімнастика для обличчя. Адже вправи побудовані так, що м’язи набувають необхідного тонусу і нам легше їх відчувати і, відповідно, контролювати.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео