Жінка, аби приховати вбивство, заявила про самогубство знайомого (фото)

DSCN9659

Про самогубство жителя Заліщицького району на лінію «102» повідомила місцева жителька. Жінка заявила, що її співмешканець покінчив життя самогубством, вдаривши себе ножем в область серця.

На місце події виїжджали оперативники Заліщицького району та головного управління Нацполіції Тернопільщини.

- Провівши первинний огляд слідчі встановили, що первинна інформація про самогубство не відповідає дійсності, - каже заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Володимир Галевич. - Усі докази свідчили про вбивство.

Уже у ході розслідування стало відомо, що між співмешканцями під час розпивання спиртних напоїв виник конфлікт на побутовому ґрунті. За попередньою інформацією, загиблий приревнував співжительку до сусіда. Почалася сварка і жінка схопила ніж та вдарила свого знайомого в область серця. Удар виявився смертельним. Підозрювана у скоєному зізналася.

DSCN9664
DSCN9664

- Подія відбулася спонтанно. Схопила ніж. нанесла удар. а через деякий час усвідомила, що зробила і десь хотіла приховати свій вчинок і повідомила про самогубство. Підозрювана особа затримана відповідно до статті 208 КПК.

Дана подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ - умисне вбивство. Триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео