Віра Олександрович

Тернопільщина: 28 листопада побачимо, як депутати рвуться до роботи

Нарада

Обласні депутати налаштовані на результативну роботу задля прийняття якомога більшої кількості рішень порядку денного.

Третє пленарне засідання Х-ї сесії Тернопільської обласної ради відбудеться у середу, 28 листопада. Про це домовилися керівники обласної ради і уповноважені представники фракцій обласної ради під час наради, яку провів очільник найвищого представницького органу краю Віктор Овчарук.

Учасники зустрічі принагідно обговорили проект порядку денного цього засідання і прогнозовану черговість питань. Причому уповноважені представники фракцій наголосили на необхідності конструктивної і результативної роботи задля прийняття якомога більшої кількості рішень, необхідних для області.

Власне, усі попередньо запропоновані політичні звернення депутати уже розглянули. Тож у порядку денному, в основному, - господарські питання, для вирішення яких на минулих засіданнях не вистачило голосів або ті теми вимагали доопрацювання. Хіба що порядок денний доповнять «з голосу», як це трапляється традиційно. Ось тоді - проблем не уникнути і сесія може затягнутися.

Нагадаю, друге засідання Х-ї сесії відбулося 6 листопада. Тоді депутати встигли розглянути близько 70-ти питань. Про те, що відбувалося того дня у залі на Грушевського, 8, читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото з сайту te-rada.org

Вибір читачів за тиждень

Відео