Оксана Бучко

У Тернополі шукають помічників Миколая за кермом

У Тернополі готуються до відкриття фабрики Св. Миколая. Для її роботи шукають помічників. Тож охочих тернополян донести радість потребуючим діткам на свято під час акції «Миколай про тебе не забуде» запрошують стати волонтерами.

- До 10 грудня триватиме збір речей до подарункових пакунків, - розповіла координатор акції Ірина Бревко. – Ми розпочинаємо пакувати пряники для продажу вже в цю суботу, 24 листопада. Усі учні старших класів можуть долучатись до такої роботи. А вже повнолітніх волонтерів проситимемо допомогти розносити пакунки у доми дітей напередодні дня Св. Миколая. Також потребуємо водіїв, які допоможуть із транспортом.

Фабрика Св. Миколая розташована у храмі Св. Свмч. Йосафата на вул. Лучаківського, 5а. Цієї суботи помічників чекають о 16 год, щоб розпочати перше пакування.

Також невдовзі облаштують скриньки у магазинах та книгарнях, де тернополяни зможуть залишати кошти для покупок подарунків. У пакунок входитимуть солодощі, мандарини, шкільне приладдя та засоби особистої гігієни

- Ми відвідуватимемо дітей до 12 років, - додав голова комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ о. Орест Павліський. - Це сім’ї, які дійсно не мають змоги потішити дітей подарунками у таке чудове свято. Тому ми запрошуємо тернополян разом із дітьми взяти участь в акції, подарувати радість іншим та відчути цю казкову атмосферу під час такої діяльності.

Миколай про тебе не забуде 2018фін
Миколай про тебе не забуде 2018фін

Фото автора і з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео