Скільки відсотків зборівчан вірять у перспективу міста? (інфографіка)

Обкладинка Зб (Copy)

Майже місяць зборівчани різного віку та професій проходили інтернет-анкетування. Серед головних питань якого були: чи люблять вони рідне місто, чи вірять у його перспективу, що хочуть запитати у влади, та кому із чиновників довіряють найбільше. У анкетуванні взяло участь 80 осіб. 69% зборівчани, 9,9% мешканці ОТГ, інші опитані тимчасово не живуть в місті або ж переїхали у інше місто, країну.

Вікова категорія :

Фото 1 ЗБ (Copy)
Фото 1 ЗБ (Copy)

Серед найпопулярніших питань владі ОТГ: чому не існує ініціатив зі створення молодіжних проектів; чи можна зробити так, щоб у Зборові збільшилась кількість робочих місць за рахунок відкриття якогось підприємства; скільки потрібно часу, щоб провести ремонт вуличних доріг; причини слабкої економіки міста.

Погодились із фразою “Я люблю місто Зборів”:

Фото 2 ЗБ (Copy)
Фото 2 ЗБ (Copy)

Активно у анкеті відповідали і у графі ідей та пропозицій, що можуть зробити місто кращим. - Запровадити збір молока і його продаж. у нас в місцевості багато сіл чому б на цьому не зробити екномічний розвиток. Посадити різні сади яблук, вишні, за рахунок цього збільшиться кількість робочих місць, а люди будуть платити податки. -Щоб місто стало кращим - потрібно починати з себе. Кожен житель міста може вкласти свою частинку: прибирати сміття біля свого будинку, косити траву. Це найпростіші речі з яких треба починати і  не сваритись на владу, бо народ має таку владу, на яку він заслуговує. А влада міста і громади повинна діяти!Приймати рішення, втілювати їх у життя! - Залучати до проектів молодих спеціалістів різних галузей місцевих ВНЗ (ТНПУ, ТНТУ, ТНЕУ, ТНМУ і т.д.). Задум простий: активні студенти можуть реалізувати свої ідеї та плани у громаді. Таким чином, у перспективу міста вірить:

Фото 3 ЗБ (Copy)
Фото 3 ЗБ (Copy)

 

Вибір читачів за тиждень

Відео