Кременчанам замість застілля у Щедрий вечір пропонують поганяти лісом (фото, відео)

пробіжка лісом2

Пробігтися мальовничим зимовим лісом 4 або 10 км, а потім зігрітися трав’яним чаєм чи глінтвейном пропонують кременчанам та гостям міста у Щедрий вечір. А опісля розважитися на Різдвяному ярмарку-фестивалі.

«Набридло сидіти за столом? Пропонуємо вам Щедрий Вечір зустріти з родиною в святковій Різдвяній атмосфері: ліпити сніговика, гуляти засніженим лісом, співати щедрівки, випити глінтвейн чи гарячий шоколад, зробити різдвяні фото, побувавши на святковому ярмарку, що відбудеться в ЦВЧ «Панорама» 13 січня», – розповідає ведучий та співорганізатор заходу Сергій Яросевич, а також анонсує місцевості, де частково відбудуться дійства. 

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«199036,199035»]

На учасників очікує Різдвяний забіг-трейл «Щедрик». Розроблено два маршрути – 4 км та 10 км, безкоштовно зареєструватися можна у ФБ у події «Різдвяний забіг-трейл» або тел. 067 354 01 19. Учасники забігу на фініші отримують запашний глінтвейн, гарячий чай, фото та медальку.

«Не обов’язково їхати до Львова за Різдвяним настроєм, давайте його зробимо у Кременці разом!», – закликають організатори.

Фото та відео Сергія Яросевича

Вибір читачів за тиждень

Відео