Врятувати 15-річного Юру – у Кременці відбудеться Великий благодійний марафон (фото, відео)

юра гладищук

Великий благодійний марафон проведуть незабаром у Кременці аби допомогти у лікуванні Юрі Гладищуку. У хлопця страшний діагноз – остеосаркома (рак) правої гомілкової кістки. Юра пройшов уже сім курсів хіміотерапії. Зараз йому життєво необхідна операція із заміни кістки, ураженої раком, на ендопротез вартістю 321 945 грн. 

- Якби навіть не всі мешканці Кременця, а хоч 10 тисяч, тобто кожен другий скинулися по 32 грн, то зібрали б необхідну для протеза суму, – каже співорганізатор благодійного марафону Аліна Арєф`єва. Також жінка зазначає, що співорганізатором заходу може стати кожен охочий. Це можуть бути творчі люди, усі, хто може поділитися своїми вміннями (дати мастер-класи) чи виробами.

Допомогу в організації уже запропонував Кременецький РБК, де відбудеться марафон. Зголосилися до участі вже й деякі колективи, зокрема студія танцю «Орієнталь». Посприяти обіцяє й влада.

Це вже не перший благодійний захід, який організовує Аліна Арєф`єва аби допомогти у лікуванні Юрія Гладищука. Кременчани вірять у свої спільні зусилля і в те, що разом допоможуть 15-річному Юрчику видужати.

Усі, хто бажає взяти участь у благодійному марафоні, можуть звертатися за телефоном: 067 585 58 51. Переказати кошти для Юри можна на картку мами –5168757380043184 Галина Гладищук.

Фото зі сторінки Галини Гладищук у Фейсбук, відео Оксани Бучковської

Вибір читачів за тиждень

Відео