Віра Олександрович

Аж до кінця лютого продовжили канікули для тернопільських депутатів

Сесія

Члени президії Тернопільської облради обговорили проект порядку денного ХІ-ї сесії сьогодні, 1 лютого. Коли ж нарешті скличуть депутатів, поки що невідомо. 

Голова обласної ради Віктор Овчарук під час наради закликав колег до конструктивної, плідної і чіткої роботи, повідомили на сайті найвищого представницького органу Тернопілля.

Депутати
Депутати

Свої пропозиції з приводу внесення чи виключення питань із порядку денного зробили перший заступник голови облради Василь Деревляний, заступник голови Любомир Крупа, уповноважені представники фракцій Любомир Білик, Михайло Пінь і Олег Сиротюк, а також – голови постійних комісій обласної ради Лариса Римар, Роман Свистун і Михайло Тимошик.

– У нас із минулих сесій залишилося багато суто технічних питань, – каже пан Деревляний. – Їх ми і плануємо розглянути. Звісно ж, є і нові напрацювання. Не переживайте, сесія відбудеться і ми все вирішимо. Інтереси області для нас – головне.

До речі, йшлося сьогодні також про терміни проведення нової сесії. Нагадаємо, у кінці 2018-го обіцяли, що зібрання відбудеться у січні. Втім, орієнтовно перше пленарне засідання ХІ-ї сесії проведуть аж у третій декаді лютого. Докладніше про дату, коли зберуть депутатів, пообіцяли повідомити додатково.

Фото із сайту обласної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео