Віра Олександрович

Справжні пристрасті вирують у Білій, що під Тернополем (відео, фото)

Сесія

Чергова, 4-та сесія VII скликання Білецької сільської ради відбудеться у четвер, 14 лютого. Почати роботу депутати планують о 12 год.

Про це повідомили у групі «Мешканці с. Біла Тернопільського району», створеній у соціальній мережі «Фейсбук».

Нагадаємо, лише 7 лютого у Білій відбулося друге засідання 3-ї (позачергової) сесії. Щоб дізнатися, що відбувалося у залі і як там приймали рішення, можна переглянути відео. Його в YouTube опублікував Юрій Качунь.

Очевидно, в приміському селі, що вже стало центром Білецької ОТГ, - далеко не все гаразд. Про це свідчать і пристрасті, що вирували у залі засідань, і ще один цікавий факт.

Заява
Заява

Зокрема, на позачерговій сесії Білецької сільської ради 31 січня розглянули заяву Оксани Качунь про добровільне складання повноважень секретаря ради зі збереженням депутатського мандата.

Качунь
Качунь

– Ваша допомога, підтримка – дає мені надію та опору, а ваша зрада – силу і віру, – так пояснила свій вчинок пані Качунь. – Дякую всім за надію і опору, а особливо в особливий спосіб – за силу і віру. Надалі буду відстоювати інтереси громади і працювати із чесними та порядними депутатами.

Відтак, сільський голова Дмитро Малик запропонував зайняти посаду секретаря Оксані Бачун, яка є депутатом на окрузі № 8. Підтримали її кандидатуру 15 із 25 депутатів.

Сесія2
Сесія2

До слова, Оксана Качунь пообіцяла, що не відійде від справ. Надалі вона буде допомагати не лише своєму округу №3, а цілій Білецькій громаді (про першу сесію у Білій «Терен» докладно писав ТУТ – прим.).

Фото із групи «Мешканці с. Біла Тернопільського району»

Вибір читачів за тиждень

Відео