Віра Олександрович

Тернопільщина: власники «євроблях» 23 лютого згадуватимуть казку про Попелюшку

Бляха

Чергове нагадування приготували на Тернопільській митниці ДФС для власників автомобілів на іноземній реєстрації.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області (читайте також ТУТ і ТУТ – прим.).

- Нагадуємо громадянам: 22 лютого 2019 року о 24.00 закінчиться період дії перехідних положень Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів із застосуванням коефіцієнта 0,5, - кажуть на митниці. - Тобто вже 23 лютого при митному оформленні транспортних засобів громадян акцизний податок стягуватимуть у повному обсязі.

Для громадян, які планують легалізувати свій автомобіль, у зоні діяльності митниці функціонують два місця, де здійснюють оформлення транспортних засобів.

- Можна звернутися у відділ митного оформлення №1 митного посту «Тернопіль-центральний», що розташований за адресою: вул. Текстильна, 28 а, - уточнюють у податковій. - Або ж вас чекатимуть у відділі митного оформлення №2 митного посту «Тернопіль-центральний» - вул. Текстильна, 38.

При виникненні запитань щодо особливостей ввезення і розмитнення транспортних засобів на іноземній реєстрації телефонуйте на номер «гарячої лінії» (0352) 43-03-21, що діє на Тернопільській митниці ДФС.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео