Що чекає тернополян на вихідних?

Вечірки, вистави, концерти та  культурні заходи ще ніхто не відміняв. Вам варто вийти за рамки домашнього комфорту та поринути у атмосферу розваг і веселощів. Зустрічайте весну драйвово!

До Вашої уваги події вихідного дня:

2 березня

Вистава «Сватання на Гончарівці»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Красуню Уляну віддають за дурня Стецька, але її серце належить Олексію. Як складається далі її доля? Народні звичаї, велика кількість народних пісень допомагають глядачу зробити веселу подорож у минуле. Квитки можна придбати у касі театру.

Ткацтво пояса на бердечку в техніці «Набору».

Коли: 10:00

Де: приміщення товариства «Просвіта» (вул. Й.Сліпого, 3)

Майстер Андрій Пушкар навчить, як виготовити стрічку з ниток на бердечку (невеличкий верстат для ткання крайок). З цієї стрічки можна буде зробити пояс, браслети, закладки до книжок, чільце.

Майстер-клас платний – 100 гривень з особи. Кожен учасник отримає матеріали для ткацтва, нові знання, смачний чай із медом і головний результат майстер-класу – готовий витвір (поясок, браслет, закладку до книги чи чільце…).

Майстер-клас з писанкарства від майстрині Ірини Абрам’юк

Коли: 13:00

Де: приміщення товариства «Просвіта» (вул. Й.Сліпого, 3)

Під час майстер-класу ви навчитеся розписувати писанки; дізнаєтеся про відмінності та особливості писанок інших регіонів України; познайомитеся з різними манерами написання писанок, отримаєте інформацію про народну та авторську писанки та багато іншого.

Усі матеріали для написання писанок (яйце, фарби, писачки) надають організатори.

Вартість майстер-класу – 100 грн.

Small dance hall

Де: Нічний клуб «Pulse Club»

Запрошуємо всіх і кожного на відкриття нової танцювальної локації , яка вразить всіх новою якістю нічного відпочинку та стилю музики у PULSE CLUB.Лише для Вас цієї ночі SPECIAL GUESTS :- неперевершений ведучий вечора, резидент malevich_night_club - vladswell ;- прекрасний шоу балет - madrinshow ;- та маг клубної музики, арт директор faberge_restclub - marbaks_dj .Вхід до 23:00 - безкоштовнийЧ - 120 грн, Ж -  80 грн.

Вечірка «Drink and Dance»

Коли: 22:00

Де: Нічний клуб «Pulse Club»

Mc Markov, Dj Volkov, Dj Air.

Виступ гурту «Bugs&Bunny»

Коли: 19:00

Де: Паб «Хмільне щастя»

Mafia Night

Коли: 18:00

Де: White Rabbit

Увага! Саме цієї суботи о 18:00 і до 22:00 мафія знову зустрічається у White Rabbit! Професійний ведучий, безлімітні смаколики та привітна компанія створить ваш незабутній вечір! Вхід 60 грн. Надягайте плащі та фетрові капелюхи і гайда до нас.

Мистецькі заходи

Виставка «Митрополит Володимир Стернюк. »Татуньо« підпільної церкви»

Де: Тернопільський обласний краєзнавчий музей

Владиці Володимиру Стернюку довелося вести Українську Греко-Католицьку церкву в умовах тотальних переслідувань і повної заборони діяльності. Харизматичну, неординарну, світлу постать священика, монаха, Митрополита, зможете пізнати на виставці присвяченій Владиці Стернюку. Запрошуємо Тернополян і гостей міста на виставку, яка відкриється 12 лютого, в день народження Владики, в Тернопільському обласному краєзнавчому музеї.

Андрій Пілат. Виставка номер 3

Коли: 19:00

Де: Ресторан «Bunkermuz»

Матеріали: пластик і поліетилен. Ресайклінг та екосвідомість. Я в пошуках чіткої відповіді, для чого це роблю і яка взагалі ідея або так званий «концепт» творчості. Для мене це експеримент і пошук нових матеріалів у мистецтві. Я повністю віддався несвідомому, оскільки сам перебуваю в такому стані останнім часом.

Виставка фондових матеріалів «Живе, Кобзаре мій, поміж нас голос твій»

Де: Тернопільський обласний художній музей

Виставка приурочена до 205-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка.

«Заробити і не розлучитися»

Коли: 17:00

Де: проспект Степана Бандери, 74

Запрошуємо подружні пари та тих, хто планує одружуватися на Християнський Сімейний Клуб. Цього разу зустріч буде проходити у приміщенні, де не буде можливостей старшим діткам гратися, тому можна приходити лише з грудними дітками. Проте поблизу є ігрова кімната, де за вашими дітками приглянуть наші досвідчені В Бутті розділ 3, вірші 17-19 говориться про те, що забезпечувати сім’ю матеріально — це священний обов’язок чоловіка. За статистикою 93 % чоловіків не згіднім з тим, як дружини планують бюджет. Також ми поговоримо про заробляння коштів за кордоном, і як це впливатиме на відносини в сім`ї. Чи можна так заробляти, щоб було достатньо і при тому пристрасно любити. Які наслідки від спраги збагачуватись. Як навчитися бути задоволеним тому що маєм. Які необхідно виконувати Божі умови, щоб отримати забезпечення від Господа. Приходьте разом зі своєю шлюбною половинкою аби зростати в шлюбі разом. «Коли ж хто про своїх, особливо ж про домашніх не дбає, той вирікся віри, і він гірший від невірного.»1 Тимофія 5:8

Майстер-клас із писанкартсва

Коли: 13:00

Де: Громадська спілка Молодіжний центр «Тернопіль»

Перший майстер-клас із писанкарства в цьому році пройде у Просвіті. Тривалість майстер-класу 2 години. Під час майстер-класу ви навчитеся розписувати писанки; дізнаєтеся про відмінності та особливості писанок інших регіонів України; познайомитися із різними манерами написання писанок, отримаєте інформацію про народну та авторську писанки", ін.навчання проведе майстер - Ірина Абрам'юк. Усі матеріали для написання писанок (яйце, фарби, писачки, ) надаються. Вартість майстер-класу 100 грн.

Жовтий вечір живопису

Коли: 18:00

Де: вул. Шевченка, 4/1

Цієї суботи! Жовтий вечір живопису. Сонячний, теплий і багатогранний!

Відкритий кубок Західної України «Ритми весни 2019»

Де: Podolyany Hall

Набір на безкоштовний розвиваючий цикл майстер-класів робототехніки «Робот мрії»

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

LeGo WeDo розвиває:   - Увагу; - Дрібну моторику рук; - Мислення винахідника; - Образне мислення;

Інтерактивна вистава «Весняна казка»

Де: Сімейний клуб «Промінчики»

Запрошуємо усіх, хто втомився від зими і сумує за весняним сонечком, на нашу найулюбленішу інтерактивну виставу «Весняна казка» (за мотивами казки «12 місяців»).Цього разу це не просто свято, це захоплююча гра-казка, активну участь у якій візьме кожна дитина! Діти стануть повноправними учасниками казкових подій, їхня допомога постійно буде потрібна героям. Чи вдасться Даринці знайти підсніжники у чарівному лісі, подолати чисельні перешкоди, залежить від кожного учасника. На початку вистави лісовичок роздасть дітям мішечки, в яких лежать різні предмети. І ці предмети обов’язково знадобляться в той чи інший момент. А от коли і яким предметом можна скористатися – вирішуватимуть самі діти. Шукаючи підсніжники, діти побувають в гостях у кожної пори року: зроблять справжнє крижане намисто із заморожених кубиків льоду для Зими і намалюють її портрет, зазирнуть у чарівне люстерко Осені, яке знає відповіді на всі питання, допоможуть Літу спекти смачний яблучний пиріг, яким і ласуватимуть в кінці свята. А ще зустрінуть в лісі лісовика, домовичка і навіть Бабу Ягу. І, звичайно, прийдуть в гості до Весни! Втім, не будемо наперед відкривати усі секрети цієї захоплюючої вистави. Краще приходьте разом з дитиною і все побачите на власні очі. Почніть весну з «Весняної казки» і ця весна принесе вам і вашим дітям багато тепла і приємних сюрпризів! Тривалість вистави – 2 години, включаючи кулінарний майстер-клас.

Майстер-клас «Бомба для ванн»

Коли: 12:00

Де: Європейська Креативна Школа «Unicum»

А в нашу майстерню вже приходить весна. Вчимось робити шипучі ароматичні бомбочки для ванн! Їх обожнюють діти, а ще це може бути чудовим подарунком мамі чи бабусі.

 

3 березня

Вистава «Тарасова казка»

Де: Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки

Початок о 12:00 та 14:30. Квитки можна придбати у касі театру.

Імпровізація Воробушка

Коли: 19:00

Де: Арт-бар «Коза»

Тернопіль, зустрічай народний театр абсурду Горобчик. Актори Воробушка виходять на сцену і створюють комедію на рівному місці. Смішно, цікаво, живо, лохина. Якщо ти не прийдеш до нас, то все одно колись прийдеш до нас.

Вистава «Медовий місяць на всі сто»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Готель… Номер 13… Помічник прем’єр-міністра з коханкою…  Романтично-пристрасний вечір руйнує… труп на підвіконні… Все летить шкереберть: скандал у пресі, відставка уряду, ревнивий чоловік коханки, раптовий візит дружини. Ситуацію рятує секретар помічника прем’єр-міністра, який в силу обставин потопає у несусвітній брехні. Квитки можна придбати у касі театру.

Виїзна вечірка школи ді-джеїв

Коли: 21:00

Де: Ресторан «Bunkermuz»

Гряде весна, а з нею ціла купа всього цікавого! От хоча б таке:Уже 3 Березня на тебе чекає виїзна вечірка від тернопільської школи діджеїв @djstudio_te за участі випускників школи. За пультом:- Dj Rula- Dj Dani One- Dj Kalinowski. Твоя присутність обов`язкова! Весні у Бункері бути!!!

Гурт «Мама Мія»

Коли: 19:00

Де: Паб «Хмільне щастя»

Вхід вільний. Замовлення столиків за нижчевказаними номерами телефонів.

Кулінарний майстер-клас+ дегустація

Коли: 16:00

Де: Кав'ярня-кондитерська «КолЄжанка»

Час готуватися до весни - час скидати все зайве! Радісно що існують страви, десертики та напої, які так чудово смакують і дбають про нашу фігуру. Катя Сполович приготувала для вас цікавий майстерклас. Ми навчимося готувати та пригостимось легким, романтичним, корисним десертом - фруктово-кероладним сердечком. Дізнаємось, що таке керолад і чим він цінний в нашому раціоні. Приготуємо протеїнові паштети з горішків, які так смачно їсти з хлібцями та овочами. Пити будемо поживний кунжутний коктейль для красивої посмішки. Дамо відповіді на питання пов'язані зі здоровим харчуванням та вибором раціону. Майстер - Катя Сполович - сироїд протягом 8-ми років, мама 2-ох діток, творець кероладних солодощів та живих хлібців. Вартість 350 грн.

Виставка «Митрополит Володимир Стернюк. »Татуньо« підпільної церкви»

Де: Тернопільський обласний краєзнавчий музей

Владиці Володимиру Стернюку довелося вести Українську Греко-Католицьку церкву в умовах тотальних переслідувань і повної заборони діяльності. Харизматичну, неординарну, світлу постать священика, монаха, Митрополита, зможете пізнати на виставці присвяченій Владиці Стернюку. Запрошуємо Тернополян і гостей міста на виставку, яка відкриється 12 лютого, в день народження Владики, в Тернопільському обласному краєзнавчому музеї.

Андрій Пілат. Виставка номер 3

Коли: 19:00

Де: Ресторан «Bunkermuz»

Матеріали: пластик і поліетилен. Ресайклінг та екосвідомість. Я в пошуках чіткої відповіді, для чого це роблю і яка взагалі ідея або так званий «концепт» творчості. Для мене це експеримент і пошук нових матеріалів у мистецтві. Я повністю віддався несвідомому, оскільки сам перебуваю в такому стані останнім часом.

Майстер-клас «Квітковий натюрморт. Пастель»

Коли: 15:00

Де: Творча майстерня «Палітра тепла »

Дві години творчого релаксу і яскравий результат. Традиційно, у неділю, Олександр Чмиленко проводить майстер-класи в легкій графічній техніці. Без фарб, без пензлів - лише крейдочками - учасники створюють оксамитово-ніжні шедеври. Цього разу - насичений трояндовий букет на темному папері. Вартість заняття 170 грн, включаючи матеріали. Запис за нижчевказаним телефоном. У нас також можна придбати подарункові сертифікати на участь в майстер-класах, а ще творчо відзначити святкові події!

Майстер-клас з гончарства

Коли: 12:00

Де: Творча майстерня «Палітра тепла »

Гончаримо у неділю! Частенько після майстер-класу нам телефонують і запитують - коли наступний? Ще є місця! Долучайтеся!

Руханка з Лілією Проць

Коли: 09:00

Де: парк ім. Т Шевченка

Руханка повертається!  У липні 2012 року вперше Лілія Проць ініціювала руханку для мешканців міста. Спочатку це були заняття на Театральному майдані. Але вже 4 роки від коли встановили вуличні тренажери заняття проводяться на острівку «Чайка» у парку ім.Шевченка. Заняття безкоштовні! Займатись можуть всі охочі. Якщо є протипоказання чи проблеми зі здоров`ям, то для Вас підберуть вправи, які Вам не будуть протипоказані. Вік для занять від 4 до 80+ років. Форма спортивна і зручна.

II тур чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд

Де: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка

Початок 3.03 о 16:00 ЛНТУ - ТНЕУ, 4.03 о 12:30 ТНПУ - ЛНТУ, 5 березня о 12:30 ТНПУ - ТНЕУ.

Благодійна акція з виготовлення янголів перемоги

Коли: 13:00

Де: Тернопільська міська централізована бібліотечна система

Благодійну акцію з виготовлення Янголів Перемоги для військовослужбовців, які боронять кордони України, проведе на запрошення берегинь заступник голови громадської організації «Гільдія народних умільців »Перлина«» Люба Онисько. Всі необхідні матеріали будуть надані, з собою мати ножиці. Виготовлені Янголи з побажаннями остаточної перемоги будуть передані волонтерами бійцям на передову. Запрошуємо усіх до доброї справи, теплого спілкування, смачного частування. Благодійний внесок для потреб бібліотеки 10 гривень. Не будь байдужим! Прийди й допоможи!

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео