За бажання потанцювати під час підрахунку голосів чоловіків притягнули до адмінвідповідальності

TIML1264_новый-размер-1-1078x748

Двоє жителів Гусятинського району намагалися потрапити в приміщення, де тривав підрахунок голосів. Коли їм ніхто не відчинив, вони рукою розбили віконечко дверей та втекли.

За словами начальника Гусятинського відділення поліції Олега Гудака, подія трапилася 31 березня в селі Оленівка на території 166 виборчої дільниці, яка знаходилася в приміщенні місцевого клубу, пише Досьє 102.

Двоє молодиків, 1985 та 1987 року народження, у день виборів розпивали спиртні напої. А близько 23:30 вирішили піти до клубу на танці. Підійшовши до приміщення, вони побачили всередині світло, але двері виявилися зачиненими. Чоловіки стукали, аби їх пустили на дискотеку, а коли до них ніхто не вийшов, хлопці розбили рукою вікно та втекли.

За три хвилини на місце події прибув наряд поліції. Уже під час спілкування з хуліганами з'ясувалося, що хлопці вирішили, що після закриття виборчої дільниці в клубі мали бути танці. Тому й так наполегливо вривалися до середини.

Даний факт внесений в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Особи порушників встановили. Їх освідчили на стан алкогольного сп'яніння. За попередньою інформацією, в крові кожного виявилося понад два проміле алкоголю. Чоловіків притягнули до адмінвідповідальності за статтею 173 КУпАП - дрібне хуліганство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео