Зарваницькому колегіуму для дівчат «Знамення» виповнилося 11 років (фото)

1

Днями, колегіуму для дівчат «Знамення», який діє у Зарваниці виповнилося 11 років. Традиційно, напередодні, відбувся День відкритих дверей закладу.  Колегіальна спільнота зустрічала гостей – батьків та учениць 9 класу, які бажають продовжити свій шкільний вік у Зарваниці.

Розпочалася зустріч спільною молитвою в колегіальній каплиці. Директор п. Марія Миськів ознайомила присутніх із роботою закладу освіти, зокрема з умовами, перевагами навчання та проживання тут. Гості також мали можливість поспілкуватися з педагогічним колективом та вихованками, переглянули відеоролик про колегіальне життя. Опісля вихованки представили духовно-мистецький захід до свята Благовіщення, а також  провели майстер-клас «Писанка з бісеру».

2
2

Родзинкою святкування була зустріч із випускницями, які з ностальгією ділилися своїми спогадами, переживаннями, емоціями під час навчання і раділи своїм здобуткам.

3
3

Завершилось святкування Божественною Літургією в соборі Зарваницької Матері Божої, пише прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Фото Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

Вибір читачів за тиждень

Відео