Орест Сарматський

Гості з ЄС у Тернополі розповіли студентам про складові європейської кар’єри  (фото)

Ознайомити та поширити інформацію про шляхи професійного зростання в контексті європейської інтеграції України – така основне завдання Дня кар’єри, який триває у Тернополі.

– Хочемо якомога ширше розкрити перед молодими людьми, студентами тернопільських вишів, які нині існують світові вимоги у сфері професійного зростання. Ми сьогодні говоримо не тільки про кар’єру у класичному сенсі, ми кажемо про те, що таке європейська кар’єра, як її бачать самі європейці. Розповімо й про те, що нині конкретно Європейський союз пропонує для української молоді, щоб отримати ґрунтовні знання тут, в Україні, навчаючись і стажуючись в Європі й повернутися назад, до рідного дому, реалізовуючи ці всі отримані знання на практиці, розбудовуючи Україну, – сказала під час відкриття Днів кар’єри ЄС у Тернополі радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова.

_ORL0062 (Copy)
_ORL0062 (Copy)

_ORL0075 (Copy)
_ORL0075 (Copy)

_ORL0007 (Copy)
_ORL0007 (Copy)

До учасників заходу також звернулися заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра, віце-президента з питань регіонального розвитку, керівник регіонального представництва у Тернопільській області Міжнародної торгово-промислової палати ISS Ukraine Тарас Демкура, начальник Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Едуард Кольцов, представники ТНЕУ, де і відбувається День кар’єри ЄС.

Упродовж сьогоднішнього дня молоді люди отримували поради від фахівців щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також могли провести консультації з представниками комерційних компаній.

_ORL0073 (Copy)
_ORL0073 (Copy)

_ORL0025 (Copy)
_ORL0025 (Copy)

А під час ярмарки вакансій тривали тренінги щодо освітніх можливостей для студентів та випускників у рамках європейських освітніх програм.

Також спеціалісти, бізнес-тренери навчали молодь основам створення особистого бренду, розглядатимуть критерії набору персоналу й основні вимоги до кандидатів на посаду, проводили диспути на тему особистісного зростання як запоруки успішної самореалізації.

_ORL0096 (Copy)
_ORL0096 (Copy)

IMG_7831 (Copy)
IMG_7831 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео