У Тернополі перевірили атракціони та виявили порушення

2

Чи готові у місті атракціони до початку роботи перевіряли працівники Тернопільського експертно-технічного центру та Управління Держпраці.

Інспектори перевірили справність обладнання комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку міста Тернополя» та зафіксували декілька порушень. Керівника підприємства зобов’язали до початку сезону вирішити порушення. Також до адміністративної відповідальності під час перевірки притягнуто двох посадових осіб.

1
1

- Експерти державного підприємства «Тернопільський експертно-технічний центр Держпраці» обстежили 17 атракціонів «Об’єднання парків культури і відпочинку міста Тернополя», - повідомляє Державна служба України з питань праці. - Комунальне підприємство отримало дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки.

Також на сайті додають, якщо у вас є певні сумніви щодо справності атракціонів (відсутні огородження небезпечних зон, правила користування або інші належні документи) – задля безпеки не користуйтесь ними.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео