Віра Олександрович

Журналістів у Тернополі завалять роботою у їхнє професійне свято (фото)

У День журналіста представникам місцевих ЗМІ у Тернополі святкувати не доведеться. Ба більше – їх чекає напружена робота, якщо вони хочуть належно розповісти про роботу депутатів міської ради.  

Розпорядження «Про скликання 35-ї сесії міської ради» о 9:00 у четвер, 6 червня, міський голова Сергій Надал підписав 24 травня. Варто уточнити, що 34-та – була позачерговою. Депутатів викликали до сесійної зали 19 квітня заради одного-єдиного питання.

Сесія2
Сесія2

Раді запропонують розглянути, зокрема, такі питання: - Про виконання бюджету Тернополя (громади) за І-й квартал 2019 р.; - Про внесення змін до рішення міської ради від 19.12.2018 р. за №7/31/14 «Про бюджет Тернополя (громади) на 2019 рік»; - Про місцеві податки і збори Тернопільської міської територіальної громади; - Про найменування вулиці; - Про затвердження договорів про міжбюджетні трансферти; - Про надання згоди на прийняття квартир до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади; - Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення комунальної власності за адресою вул. Коперника, 1.

Сесія3
Сесія3

Будуть у порядку денному пункти, спричинені створенням Тернопільської міської територіальної громади. Наприклад, цього разу через це планують внести зміни до статутів комунальних підприємств. Вказані у переліку й інші цікаві пункти:

- Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору на посаду керівника початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу; - Про внесення змін і доповнень до Положення про комунальний заклад Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; - Про зняття з контролю та перенесення термінів виконання рішень міської ради.

Сесія4
Сесія4

Традиційно у порядку денному буде чимало питань про вилучення та надання землі, про надання дозволів на розроблення проектів відведення ділянок, а також - про затвердження проектів відведення земельних ділянок тощо. Втім, їхній чіткий перелік стане відомим пізніше. Адже наразі на сайті міської ради оприлюднили лише основні пункти, які запропонують депутатам до розгляду.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео