Поліція розшукує військового з Кременеччини, що зник три дні тому (фото)

військовий

34-річний мешканець с. Горинка, що на Кременеччині ще три дні тому поїхав з дому, ввечері зателефонував дружині і зник. У поліції просять допомогти розшукати військовослужбовця, котрий вирушив на навчання на Рівненщину.

- Працівники Кременецького відділу поліції розшукують Позігуна Віталія Сергійовича, 1985 року народження, жителя села Горинка. Вранці 7 липня він виїхав на навчання в Рівненську область. Увечері того ж дня зателефонував дружині та повідомив, що знаходиться на автовокзалі у місті Рівне, опісля на зв’язок не виходив і місце його перебування  наразі невідоме, – повідомляють у поліції.

Зазначають і прикмети кременчанина – середньої статури, зріст 185-190 см, волосся темне,  коротке, на тілі наявне татуювання. Одягнений у спортивний костюм «Адідас» синього кольору, кепку синього кольору, кросівки фірми «Адідас» та мав з собою камуфляжний рюкзак.

- Усіх, хто бачив краянина або володіє будь-якою інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Кременці  (03546) 2-22-45; 0673509300; або на лінію «102», – звертаються правоохоронці.

Фото Нацполіції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео