Віра Олександрович

Тернопіль: на вулиці Франка чомусь хочуть продати загорожу і ворота (фото)

Дім

Проект рішення «Про приватизацію об’єкта комунальної власності» нещодавно оприлюднили на сайті Тернопільської міської ради.

Його автор – начальник міського Управління обліку та контролю за використанням комунального майна Володимир Мединський.

Отже, на наступній сесії він проситиме депутатів включити в перелік об’єктів, що підлягають приватизації та затвердити до приватизації шляхом продажу на аукціоні дуже різне майно – загалом аж 47 позицій (докладно - ТУТ).

До переліку, наприклад, потрапили: один щит ЩУР ЗН-24, дизельна установка, навіть люк чавунний (діам. 60 см), а також - подвірні мощення, загорожа і ворота автомобільні металеві на вул. І. Франка, 3. Нагадаємо, йдеться про житловий будинок, розміщений впритул із приміщенням колишньої залізничної лікарні. Оскільки вона давно не працює, то, до речі, будівля вже давно пустує. Подейкують, що перебуває в оренді, але наразі не використовується.

Балкон
Балкон

Власне, недоглянутий вигляд має і сама будівля на вул. І. Франка, 3. Весь фасад, а особливо - балкон там постійно обсипаються.

Крім того, у переліку пана Мединського - аж 9 металевих сейфів, дві металевих шафи, акумулятори, помпи, плитка, автомобіль тощо. Для усього цього хочуть знайти покупців. Контроль за виконанням цього рішення покладуть на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму (голова – Іван Зінь).

До речі, чимало цікавого повинні розглянути на наступній, 36-й сесії, але дату її проведення ще не призначили (читайте про це ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ – прим.).

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео