Оксана Бучко

У Тернополі визначили покарання для підозрюваного у вбивстві, який відзняв процес на відео (фото)

shapoval

Тримання під вартою без визначення розміру застави – такий запобіжний захід залишили підозрюваному у вбивстві в Тернополі, який зняв відео своїх дій. В апеляційній скарзі захисник підозрюваного просив змінити це на цілодобовий домашній арешт за місцем проживання. Та на засіданні колегії суддів Тернопільського апеляційного суду 13 серпня апеляційну скаргу залишили без задоволення, а ухвалу слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду - без змін.

Досудовим розслідуванням 22-річний Валентин Ш. обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 КК України, тобто в умисному вбивстві, повідомляє прес-служба Тернопільського апеляційного суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

shapoval-2
shapoval-2

Як встановило досудове розслідування, 31 липня 2019 року в обідню пору потерпілий прийшов на квартиру Ш., що на Сонячному масиві у м. Тернополі. Там разом із підозрюваним вони розпивали спиртні напої. Під вечір на ґрунті неприязних відносин між ними виникла сварки, що переросла у бійку. Під час цього підозрюваний завдав потерпілому ножові поранення, заподіявши йому смерть. Процес вбивства він знімав на мобільний телефон.

Фото «Досьє 102»

Вибір читачів за тиждень

Відео