Віра Олександрович

Головний у податковій службі Тернопільщини тепер - Валерій Лісницький

Лісницький

Головне управління ДПС у Тернопільській області – у дії. Відповідно, там нині відбуваються зміни – і кардові, і технічні.

Про це наголосили у Секторі комунікацій Головного управління ДПС в області.

Нагадаємо, у зв'язку із розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 р. за №682-р «Питання Державної податкової служби», із 29 серпня 2019 р. у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області розпочали виконання функцій і повноважень обласного фіскального відомства, що припиняє свою діяльність.

- Виконання обов’язків начальника Головного управління ДПС в області поклали на начальника управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Головного управління ДПС в області Валерія Лісницького, - уточнили у податковій.

До слова, раніше цей фахівець обіймав посаду в.о. заступника начальника – начальника Тернопільського відділення Офісу великих платників податків ДФС.

- Відомство реалізовує державну податкову політику, державну політику з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (далі - єдиний внесок), державну політику у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства, а також законодавства із питань сплати єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого поклали на ДПС, - наголосили у податковій.

Варто також мати на увазі, що змінилася й адреса офіційного веб-порталу. Відтепер в Інтернеті Державну податкову службу України можна знайти тут - www.tax.gov.ua. Відповідно, адреса суб-сайту Головного управління ДПС у Тернопільській області – нова www.tr.tax.gov.ua.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео