Сім'я з Тернополя власними силами створює незвичний мультсеріал (відео)

Безымянный

Сім'я з Тернополя Катерина та Роман Кутенські власними силами створюють неймовірний мультсеріал. Усю роботу пара виконує вдвох, паралельно вивчаючи спеціалізовані напрямки. 

- Взагалі ідея створення мультсеріалу з'явилася у мого чоловіка. Рома спочатку придумав головну героїню - бабусю, про яку забули діти та внуки. Аби заповнити цю порожнечу жінка прихистила кілька тварин - папугу, хамелеона, півня, двох котів та собаку. Усіх або забрала з притулку, або підібрала з вулиці, рятуючи від неминучого. Власне, це можна побачити в офіційному трейлері.

- Першу серію випустили ще у вересні минулого року. Хоч дебют анімаційної творчості  був у лютому 2017-го. Створювали все самі. Рома паралельно вчився писати сценарій. Разом озвучували героїв. Дякую друзям, які також погодилися озвучити героїв ще пілотного на той момент проекту. 

Так, це важко. Однак, загорівшись ідеєю, ми таки вирішили дійти до кінця. 

- Наразі вже готовий трейлер другого епізоду. Саму серію нам допомагала малювати студентка тернопільського вишу. Зараз у неї навчання, тому, на жаль, вільного часу у дівчини мало. Правда тепер наша команда зросла і чисельно, і продуковано. Тепер робота значно пришвидшиться. 

- У нас вже написаний сценарій на кілька сезонів. З кожим днем ми ще більше запалюємося ідеєю, вдосконалюємося. Наступні серії будуть вибуховими. 

Мультсеріал можна класифікувати як для дорослих, на кшталт славнозвісного «Південного Парку». До слова, озвучував другий трейлер, першу та другу серії відомий з американського серіалу «Рік і Морті» актор української озвучки AdrianZP (уродженець Запоріжжя).

Сам мультфільм відзначається влучною сатирою вдало поєднаною із чуттєвістю. Вже з перших секунд глядач проникається симпатією до самотньої літньої жінки, а згодом - до її тварин, які змушені боротися за своє виживання.

Фото - скрін з відео, відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео