Чортків’ян запрошують до Вроцлава на Європейську зустріч молоді

Тезе-2019-2019

«Посмішки, free hugs, вітання різними мовами – це все відчувається вже з перших хвилин перебування на Європейській зустрічі молоді Тезе. Рідко коли можна зустріти людей інших національностей, з якими добре й легко вже з перших секунд знайомства, навіть якщо ви не розмовляєте однією мовою», так проанонсували Європейську зустріч молоді, яка цьогоріч відбудеться у Вроцлаві (Польща), на сторінці комісії у справах молоді Бучацької єпархії УГКЦ.

Організатори пропонують два варіанти паломницької подорожі.

- Економ. 27 грудня 2019 – 2 січня 2020. Чортків, Вроцлав, Краків, Чортків. Проживання 4 ночі за програмою Тезе. Вартість 75 євро.

- Стандарт. 26 грудня 2019 – 4 січня 2020. Чортків, Відень, Вроцлав, Берлін, Дрезден, Краків, Чортків. Проживання 4 ночі за програмою Тезе + 2 ночі в готелях зі сніданком. Вартість 175 євро.

–  Тому, якщо прагнеш знайти нових друзів чи розширити географію мандрів, або те й інше водночас – запрошуємо ТЕБЕ на новорічне паломництво довіри у Вроцлав, яке вважають одним із найгарніших польських міст. Через нього протікає 5 річок, місто збудоване на 12 островах і в ньому є аж 112 мостів! Гайда з нами, –  інтригують у Бучацькій єпархії УГКЦ.

Довідково. Тезé (фр. Taizé) – міжнародна християнська екуменічна спільнота із села Тезе, що знаходиться у французькому регіоні Сона і Луара в Бургундії. Спільнота вже понад 30 років організовує Різдвяні Зустрічі, які зазвичай відбуваються в одному із великих європейських міст із 28 грудня по 1 січня, у проміжку між католицьким та православним Різдвом. Кожен рік десятки тисяч молодих людей беруть участь у цих зустрічах, які готуються зусиллями тисяч волонтерів, місцевих парафій та родин міста-організатора. Ця поїздка залишає незабутні враження у кожного учасника, адже поєднує молитву і спільний дух різдвяних свят та приходу Нового року.

Фото з відкритих джерел та Бучацької єпархії УГКЦ

Вибір читачів за тиждень

Відео