Віра Олександрович

Під Тернополем виросте величезний торгово-розважальний центр (фото)

Земля

Понад 14 га біля Тернополя, у напрямку Львівської траси, незабаром поділять на три частини. Одну із них хочуть продати з аукціону - для будівництва торгово-розважального центру. Напевно, дуже великого, зважаючи на площу.

Доля решти землі – наразі не відома. Але схоже, той масив розташований поруч із великою ділянкою, яку не так давно, за ініціативи колишнього голови обласної держадміністрації Степана Барни, поділили між вояками АТО, роздавши їм по 6 соток для ведення особистого селянського господарства або садівництва. Додамо, якщо їхати трасою далі у бік Львова, то зліва буде великий масив давно «обжитих» дач, а справа – ресторан «Росинка».

Снимок_земля
Снимок_земля

Проект рішення«Про надання дозволу на поділ земельної ділянки й складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою автошлях М09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська (у напрямку Львівської траси) у власність шляхом продажу на земельних торгах у формі аукціону» подав начальник міського відділу земельних ресурсів Віктор Кібляр.

Він проситиме депутатів дати дозвіл на поділ земельної ділянки (кад. номер 6110100000:17:002:0200) площею 14,35 га, визначеної для ведення пропаганди передового досліду сільського господарства за адресою: Львівська траса на 3 окремих ділянки площею: 10,4 га; 0,6 га і 3,3549 га. Окрім того, Віктору Кібляру потрібен дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення ділянки площею до 11 га під будівництво торгово-розважального центру за адресою: автошлях М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська у власність, коштом земель, не наданих у користування і не переданих у власність, шляхом продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Пунктом №3 депутати повинні дати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки ділянки площею 10,4 га під будівництво торгово-розважального центру за адресою: автошлях М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська (у напрямку Львівської траси).

Снимок_кадастр
Снимок_кадастр

До речі, на сайті можна замовити Витяг про вказану земельну ділянку, Замовити Витяг про нормативну грошову оцінку, а також отримати Інформацію про право власності та речові права. Тобто докладну інформацію, за потреби, знайти неважко.

Це питання, очевидно, заслухають уже на найближчій сесії міської ради. Коли вона відбудеться, поки що не відомо, але низку цікавих питань до засідання вже приготували (читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ – прим.).

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео