У Тернополі запрацював сіті-бот для інформування жителів про комунальну сферу міста (фото)

1 (2)

Відтепер жителі Тернополя зможуть швидко дізнаватися про планові та аварійні відключення міських комунікації (води, тепла, газу та інше).

Новий сервіс «Сіті-бот «Назар» розпочав працювати з 1 грудня. Через нього жителі міста зможуть отримувати оперативну та актуальну інформацію про вимкнення комунікацій у кожній оселі, її причини та час для відновлення. Також через бот можна подати заявку про відсутність води чи світла у помешканні або аварійну ситуацію на вулиці. Сіті-бот «Назар» розробили для ефективності комунальної сфери, громадського контролю та комфорту жителів міста.

3
3

2 (1)
2 (1)

Для того, щоб користуватися ним, варто мати на смартфоні програми Viber або Telegram, перейти за посиланням та підключити бот «Назар» до одного із месенджерів, який вам більш зручний. Опісля підключення потрібно натиснути на кнопку «Розпочати», далі бот запропонує вам написати вашу адресу. Опісля ви зможете перевірити інформацію, яка вас цікавіть натиснувши на кнопку «Довідка». Далі бот запропонує обрати категорію служби, а потім комунальну службу, де ви зможете отримати точнішу інформацію.

До слова сіті-бот «Назар» є переможцем національного конкурсу Open Data Challenge 2019, повідомляють на сайті Тернопільської міської ради.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео