Завершення будівництва спортзалу школи №6 – одне з пріоритетних завдань міської ради у Чорткові

DSC_0622

Управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради при формуванні бюджету на наступний 2020 рік одним із пріоритетних завдань вважає завершення будівництва спортивного залу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6.

Даний об’єкт почали будувати у 2016 році шляхом коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Сьогодні спортзал перебуває на балансі управління капітального будівництва Тернопільської ОДА. Оскільки наступного року не передбачено державних коштів для завершення будівництва, управління освіти, молоді та спорту на черговій сесії міської ради пропонуватиме депутатам передбачити виділення коштів на це у бюджеті міста 2020 року.

DSC_0615
DSC_0615

Для того, щоб учні школи мали змогу повноцінно займатись у новозбудованому спортзалі у будь-яку пору року, необхідно підключити зал до електромережі, облаштувати опалення, облаштувати захисні сітки та сповпи, закупити спортивний інвентар, зокрема баскетбольні щити, обладнання для волейбольної сітки, гімнастичні лави, гімнастичні стінки з прикладними турніками, м’ячі, драбинки для розминки, канати для перетягування, аптечки, секундоміри тощо.

Наразі між керівництвом Чортківської міської ради та управлінням капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації тривають перемовини про передачу спортивного залу у власність громади міста для того, аби була можливість законно завершити ремонтні роботи.

DSC_0624
DSC_0624

Також варто зазначити, що будівля Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 хоч територіально знаходиться у межах міста, але при цьому досі перебуває на балансі Чортківської районної  ради. Чортківська міська рада готуватиме відповідні листи до райради про передачу школи у власність громади міста.

За інф. ЧМР

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео