Тернопільські спортсмени завоювали декілька нагород на Кубку України з армспорту

5

Спортсменам із Тернопільщини вдалося здобути декілька нагород на Кубку України в Одесі.  

Проходив ІІ Кубок України з армспорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору  в Одесі. Серед 75 спортсменів, які взяли участь у змаганнях, було восьмеро представників Тернопільського центру «Інваспорт», які виступали в своїх нозологіях інвалідності, вагових категоріях, класах. Як результат, нашим спортсменам вдалося завоювали одну золоту, шість срібних та п’ять бронзових нагород. Готували спортсменів до змагань Юзчишин Олег, Юзчишин Віктор, Заслужений тренер України Салук Іван, Ігор Лисий, пише Тернопільська ОДА Управління фізичної культури та спорту.

Серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату результати були такими: - ARM 2 серед чоловіків (в/к + 80 кг) КМС Гродзік Володимир на ліву руку виборов бронзову нагороду, на праву руку - золоту нагороду; Василець Василь на ліву та праву руку посів п’яте місце; - ARM 5 (в/к 85 кг) Божемський Микола на праву руку виборов срібну нагороду.

Серед спортсменів з порушеннями зору ARM 4 серед жінок, в/к +60, Олійник Наталія на ліву та праву руку виборола срібні нагороди, серед чоловіків, в/к 70 кг, Забіла Микола на ліву руку посів 4 місце, на праву руку здобув срібну нагороду, Кузьо Степан завоював бронзові медалі на ліву та праву руки, у в/к 90 кг Юрійчук Сергій здобув дві срібних нагороди - на ліву та праву руки, у в/к + 90 кг Горобець Василь виборов бронзові нагороди на праву та ліву руки.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео